Ora pământului (Earth Hour) 20.30 – 21.30

PĂMÂNTUL SUFERĂ, STINGE LUMINA!!!

    Ora Pământului (Earth Hour), este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorului de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

    Ora Pământului constă în deconectarea luminii și aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

    Pentru prima dată, evenimentul dat a fost organizt în 2007 în Australia, iar în Republica Moldova evenimentul este marcat începând cu anul 2009.

Schimbarea suntem noi! Fiecare, eu, tu, împreună.

   Î.M. Servicii Comunal-Locative” Orhei se alătură de a participa la „Ora Planetei” și se adresează către toate instituțiile, agenții economici, toți cetățenii, cărora nu le este indiferentă soarta Planetei, cu îndemnul de a susține inițiativa de deconectare a energiei electrice în localurile publice, instituții, blocuri de locuit și casele particulare pentru o oră, pe data de    

26 martie, în intervalul de timp 20.30 – 21.30

Viitorul planetei stă în mâinele noastre! Împreună, putem să avem                                                               o planetă curată și sănătoasă!

Abonează-te

Alte articole

Distribuie acest articol