Stimați locuitori, ai mun.Orhei

Î.M. “Servicii Comunal Locative” Orhei, fiind întreprinderea delegată de către Autoritățile Publice Locale pentru prosperarea și menținerea mun Orhei în ordine, angajații întreprinderii depun zilnic efort și anume: Săptămâna aceasta au început pregătirele pentru sfintele sărbători de Paști și angajații Serviciului Măturarea Căilor Publice, efectuaiază lucrări de măturare a căilor publice și mențin în ordine întreg municipiul Orhei, au început lucrările de văruire a copacilor din sectorul Centru, urmează sa fie îndeplinite lucrările și în celelalte sectoare ale mun.Orhei.

Menținerea ordinii, locurilor publice de către muncitori se efectuiază zilnic.

Serviciul Salubrizare efectuiază zilnic lucrările de salubrizare a mun.Orhei.

La cimitirul din sectorul Lupoaica situat pe str.Valeriu Cupcea au fost schimbate și  adăugate 6 tomberoane de colectare a deșeurilor. Pentru ca cetățenii din mun.Orhei odată cu pregătirea mormintelor să nu depoziteze deșeuri în locuri neautorizate.

Odată cu sosirea frumosului anotimp primăvara, lucrătorii Spațiilor Verzi au grijă ca mun.Orhei să fie mereu multicolor, plantând plante de specia viola, fiind rezistente și la temperaturi mai joase. La fel pentru securitatea bunurilor imobile și a cetățenilor, lucrătorii spațiilor verzi efectuiază curățirea și defrișarea arborilor periculoși.

Muncitorii Serviciului Deservirea și Întreținerea Drumurilor efectuiază lucrări de cosire a acostamentului din cartierul Bucuria, treptat vor efectua lucrările respective în tot municipiul, la fel s-au montat denivelările artificiale pe str.31 August,  pentru că ne pasă de securitatea pietonilor și șoferilor, viața are prioritate. Aducem la cunoștința tuturor locuitorilor că, s-a montat la intersecția străzilor Tricolorului cu Eliberării o oglindă, care va ușura circulația rutieră cu o vizibilitate mai bună.

Vă rugăm și îndemnăm să respectați munca depusă zi de zi de către angajații întreprinderii.

   Vă aducem la cunoștință că, pentru orice întrebări sau sugestii, suntem la dispoziția DVS:

tel: 0235 21 8 21

e-mail: scl-anticamera@mail.ru  

           www.sclorhei.md

Abonează-te

Alte articole

Distribuie acest articol