STIMAȚI  LOCATARI ȘI AGENȚI ECONOMICI !!!

Pentru perioada frumoasă a anului când toată natura reânvie în întreaga țară, la fel și în mun.Orhei, Rugăm toți locatarii și agenții economici etc. conform Dispoziției nr.99 din 26.02.2024 ,,Cu privire la organizarea bilunarului de amenajare, salubrizare și înverzire a mun.Orhei”, Vă îndemnăm să desfășurăm împreună aceste activități de salubrizare/igenizare și înverzire a întregei localități începând cu luna martie și până la finele lunii aprilie 2024. La fel Vă aducem la cunoștință că, ziua de VINERI  a săptămânii  pe parcursul  întregului an se declară Ziua sanitară a urbei”.

 Solicităm insistent să Vă onorați obligațiunea de a aduce în ordine terenul aferent blocurilor și caselor în care locuiți.

Participarea DVS  la acțiunile de amenajare a teritoriului va schimba în bine aspectul curții, al străzii și a întregului oraș.

Numai unindu-ne puterile, vom putea să facem orașul nostru curat și atrăgător.

 ÎM „Servcii Comunal-Locative” Orhei va oferi transport gratuit pentru evacuarea deșeurilor,  pentru a beneficia de mijloacele noastre de transport Vă rugăm să ne contactați în prealabil la telefoanele:

0 (235) 20781, 068227776

Administrația ÎM „Servicii Comunal – Locative” Orhei

Abonează-te

Alte articole

Distribuie acest articol