MARCAJE RUTIERE

Odată cu sosirea  minunatului anotimp primăvara, cu toții ne dorim  ca în municipiul Orhei să prospere mereu liniștea și securitatea tuturor locuitorilor. În acest sens Primăria municipiului Orhei în cooperare cu ÎM “Servicii Comunal Locative” Orhei,   inițiază necesitatea demarării lucrărilor de aplicare a marcajului rutier pe străzile principale din municipiul Orhei. 

Vă aducem la cunoștință despre instituirea restricțiilor provizorii de circulație rutieră pe sectoarele de drum public începând cu data de 11 aprilie 2022 până la data de 22 aprilie 2022, începând cu ora 05.00 pentru efectuarea lucrărilor de marcaj. Lista străzilor indicate o prezentăm mai jos.

În acest sens, Î.M.”Servicii Comunal-Locative” Orhei  va asigura executarea lucrărilor de marcaj în aplicarea celor 3 culori: alb, galben și roșu.

Și pentru că ne pasă de locuitorii orașului restricția nu se referă la mijloacele de transport care participă la intervenții în caz de forță majoră (Ambulanță, Pompieri).

Tuturor locuitorilor municipiului, dar nu în ultimul rând și oaspeților urbei, Vă dorim mereu doar drumuri în siguranță!!!

Abonează-te

Alte articole

Distribuie acest articol