Angajații Î.M. ,,Servicii Comunal-Locative” Orhei, au renovat o nouă stație de așteptare a transportului public din mun.Orhei


Primăria mun.Orhei, în comun cu angajații Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative” Orhei, continue desfășurarea măsurilor de amenajare  a teritoriului mun.Orhei.
                În conformitate cu  graficul de lucrări privind reabilitarea stațiilor de așteptare, anul curent, au fost reamenajare mai multe stații de așteptare a transportului public din mun.Orhei, iar în unele sectoare, au fost construite stații noi.
                Recent, angajații Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative” Orhei, au reamenajat stația de așteptare a transportului public din strada 31 August 185.  Aceasta se afla într-o stare deplorabilă, spre nemulțumirea a mai mulți locuitori din acest sector.
                 Angajații Î.M. ,, Servicii Comunal-Locative” Orhei, în termini proximi, au reușit să-i ofere stației de așteptare a transportului public din Slobozia Doamnei un aspect nou, dar totuși  păstrând stilul elementelor ornamentale executate inițial la construcția acestei stații.
                Suntem întotdeauna receptivi la solicitările locuitorilor din mun.Orhei, și oferim cu drag servicii de calitate pentru binele acestora.

Abonează-te

Alte articole

Distribuie acest articol